Paul Orbanpromenade 1

LOODSWEZEN

NIEUWPOORT

De drie verdiepingen van het Loodswezengebouw kregen elk hun eigen unieke invulling. Zo is op de gelijkvloers een takeout beach bar en tentoonstellingsruimte te vinden. Op de eerste verdieping is het stijlvolle restaurant LDSWZN gevestigd. Op verdieping 2 ten slotte vindt u onze moderne rooftop bar, met zowel binnen- als buitenterras.

hetloodswezen
hetloodswezen (2)
Gelijkvloers

Takeout Bar & Terras

In de tentoonstellingsruimte kunt u doorheen het jaar verschillende historische kunstexposities ontdekken over Loodswezen en de Nieuwpoortse kust. De aangrenzende beach bar bevat 250 plaatsen rondom het gebouw waar u een divers assortiment aan warme en koude gerechten kunt verkrijgen: van Belgische frietjes, kroketjes en pasta’s tot broodjes en salades. Afhankelijk van het weer blijft de bar doorlopend geopend en werkt uitsluitend zonder reservaties.

Verdieping 1

Restaurant LDSWZN

Op de eerste verdieping is het exclusieve fine dining restaurant LDSWZN gevestigd, waar u kunt genieten van een adembenemend panorama-uitzicht op de Belgische kustlijn. Met focus op vis- en schaaldieren ligt de nadruk op een selectief aanbod van verfijnde Vlaamse gerechten. Daarnaast zijn er ook enkele vleesgerechten te verkrijgen, stuk voor stuk bereid met authentieke producten uit de streek. ‘s Middags is er een vaste driegangenformule beschikbaar. In het weekend behoren ook à la carte gerechten tot de mogelijkheden. 

Restaurant LDSWZN biedt plaats aan een 60-tal personen en is geopend op woensdag t.e.m. zondag. Tijdens de zomermaanden juli-augustus blijft het restaurant elke dag geopend. Reserveren kan zowel online, telefonisch als via mail.

Frame 11
Frame 10
Frame 12
hetloodswezen
hetloodswezen (2)
Verdieping 2

Rooftop Bar

Op de tweede verdieping vindt u onze prachtige rooftop bar, met een spectaculair uitzicht op de zee en de Nieuwpoortse vaargeul. De bar biedt plaats aan een 90-tal personen, waaronder 30 plaatsen in de binnenruimte, 30 plaatsen op een overdekt terras en 30 onoverdekte terrasplaatsen. Bij frisse weersomstandigheden is het buitenterras volledig verwarmd.

Op de kaart zijn onder meer verse tapas en een selectie van frisse cocktails te vinden. Tijdens het weekend zorgt een sunset dj voor de ultieme loungesfeer.

Uitstekend eten, onvergetelijke sfeer...
Werken bij LDSWZN

Wij zoeken verschillende profielen om ons team te versterken, ben jij of ken jij de persoon die wij zoeken?